Assalamua'laikum Brothas n Sistas...

By: shida alias

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Jan-2009 05:00 Email | Share | | Bookmark
HE'S 2 MONTHS..today

abrar 2 months old....








abrar 40 days old..






Friday, 9-Jan-2009 06:43 Email | Share | | Bookmark
Abrar 1 month old







Monday, 1-Dec-2008 07:48 Email | Share | | Bookmark
Baby Abrar 18th Day

Alhamdulillah..segalanya dah selamat, kesusahan dan kepayah mengandongkan baby abrar telah pun berakhir, kini tengah berpantang, dah belasan hari dah...
k.shida ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada adik2 dan sahabat yg berada di manchester dan ditanah air atas ucapan TAHNIAH atas kelahiran baby abrar, fahimah, ita keyrol, hasmaini, nana, emma, faridah, ilyana, anis. Terima kasih semua ye...

Alhamdulillah..Allah mudahkan segala urusan k.shida ketika dlm proses utk melahirkan baby abrar, menanggong kesakitan pun tak lama... sekejap je.. 4 kali push.. dah keluar dia.. waduhhh legaaa nye..
itulah kenangan manis k.shida disaat kelahiran abrar...

malangnye badan k.shida masih lagi montel, tak turun2 pun, tu yg sedih tu...ni tengah berdiet, tak makan nasi pun... tapi masih lagi nampak montel.. mcm dlm pregg je...waduhhhh tu yg sedihhh tengok badan ni.. lepas ni nak kena all out utk body fitness pulak....






Baby Abrar is growing


Tuesday, 18-Nov-2008 05:09 Email | Share | | Bookmark
Ahmad Syamil Abrar - newborn baby brother

take 1
take 2
take 3
View all 6 photos...
Finally, he's out of the tummy!
Born on the 14th of November right at 11:40 am located at Damansara Specialist Centre.

Welcome to the household Syamil!







Wednesday, 15-Oct-2008 23:55 Email | Share | | Bookmark
random pictures for eid mubarak 1429

saufi & baba
 
saufi salam dgn tatak
View all 5 photos...

saufi nak ke masjid.. mlm raya..betakbir...


dgn baba...suka sungguh kalu nak masjid..




sunnah jamah makanan sebelum ke masjid..sempat posing..






saufi bermaafan dgn anyah....


nina bermaafan dgn tatak....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net